Nieuws

Gratis adviesgesprek stoppen met roken... Lees verder
Routekaart Stoppen met Roken 2019... Lees verder

Routekaart Stoppen met Roken 2019

Linda de Boer-Hendriks

Dorpsstraat 32
6109 AE  Ohé en Laak

Telefoon  06 – 30 40 66 91
Email  info@aesculaap-ma.nl

KvK Limburg 14 11 03 97
AGB-code 48485738

 

Privacy statement
Aesculaap Medische Assistentie respecteert de privacy van alle contacten en gebruikers en draagt er zorg voor dat de informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. We zullen persoonlijke gegevens nooit delen, doorgeven, verkopen of ter beschikking stellen aan derden.

Algemene Voorwaarden
Op al onze diensten hanteren wij de Algemene Voorwaarden. Wanneer u een exemplaar van de voorwaarden wilt ontvangen, verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen. Bij de KvK zijn deze algemene voorwaarden openbaar gedeponeerd.

Disclaimer
Aan de samenstelling en inhoud van deze website is de uiterste zorg besteed. Desalniettemin kan Aesculaap Medische Assistentie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid en volledigheid hiervan dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. Er kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op ieder gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.